Border Collie kennel Dazzling Daybreak heeft regelmatig een nestje voor de serieuze Border collie liefhebber. De ouders worden met zorg uitgekozen en zijn (bijna) altijd in ons eigen bezit,ook worden ze getest op HD ( heupdysplasie )ED (Elleboogdysplasie), ECVO (erfelijke oogafwijkingen jaarlijkse keuring) en Glaucoom Tevens op TNS, IGS,MDR1 ,CEA/CH,SN en CL (alle op DNA basis). Het DNA profiel van de ouder honden is geregistreerd bij de Raad van Beheer.
Alle pups geboren uit de combinaties die gepland staan zijn door vererving vrij van : TNS, IGS,MDR 1, CEA,SN ,CL en Glaucoom De puppy’s groeien op in een huislijke omgeving samen met onze andere honden en 1kat. Ze worden 3x ontwormd , getitreerd+een Europees paspoort en krijgen een Stamboom afgegeven door de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland. En bij nestje in de toekomst ISDS stamboom

Bent u geïnteresseerd in een pup van  dit of in de toekomst te fokken nest, dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid uw naam  op de lijst van belangstellende voor ‘n pup van onze Kennel te laten zetten. Hiervoor kunt u ons een e-mail sturen.
Onderwerp: pup/jaartal. Benodigde info van U voor op de lijst: naam, adres, postcode + woonplaats, tel.nr., eventuele hondensport, tevens voorkeur reu / teef.
De keuze van een pup uit het nest wordt door u zelf bepaalt
U wordt daarna uitgenodigd door ons voor een kennismakings geprek met ons en de honden. Daarin kunt u kennis maken met de ouder honden het inzien van alle gezondheid pappieren van de ouder honden en wordt u alles uitgelegd over de werkwijze/filosofie van onze kennel.
Ook kan u ons bellen voor het maken van een afspraak 06-55324287 / 06-53604203   of Mail: Border Collie kennel Dazzling Daybreak.

Tevens krijgen de pups:

  • Met 7 weken een gedragstest door een gedragsdeskundige
  •   U ontvangt een puppypaket samengesteld door Dazzling daybreak (nest lapje, spelletjes,Hondenriem ,voeding ,snacks, enz )
  • Het puppy opvoedings/advies boek (geschreven door Rose van Rijnsbergen)
  • Copy’s van alle gezondheids verklaringen + DNA reg formulieren van de ouder honden
  • Europees  dierenpaspoort
  • De pup zal verkocht worden met koopcontract.